Tilavuokraus

SAUNATILAT 
Vuokrattavissa kaksi erillistä saunaa, jotka ovat aivan uudet ja hienosti sisustetut. Saunatiloihin kuuluu pyyhkeet, pefletit ja shampoot. Saatavilla erikseen miesten ja naisten sauna omilla pukuhuoneilla. Saunat on varustettu suurilla 14 Kw IKI-kiukailla. Saunoihin tilattavissa pientä suolaista sekä reilumpaa tarjoilua. Saunaa emme voi kotiin kuljettaa, mutta pyyhkeiden, astioiden ja tarjoilujen osalta se onnistuu! 

KOKOUSTILAT 
​Kokoustilatkin voi vuokrata saunoilla ja tarjoilulla – tai ilman. 80:lle henkilölle juuri remontoitu kokkoustila, jossa todella hyvin muokkautuvat pöytäjärjestelyt, kokoustarvikkeet (videotykki, fläppitaulu, kynät, lehtiöt, virvokkeet). 40:lle henkilölle vip-takkahuone, jossa kokouspöytä, kokoustarvikkeet, takka, 3 sohvaryhmää, oma keittiö, metsämaisema sekä saunat vieressä. Suurista ikkunoista hieno metsämaisema. Tarjoiluehdotuksia aamupalaverista kahvilla aina kokopäivän tapahtumaan täyshoidolla. Vuokrattavissa kaksi toimistotilaa toimtilaksi / etätyötilaksi.

JUHLATILAT 
Lounasravintolan ruokailusali on vuokrattavissa mihin tahansa juhla- tai tapahtumakäyttöön. Pöytäjärjestelyt erittäin hyvin muokkautuvat, joten paikkoja saadaan yli 150 henkilölle. ​ Lounasravintolassa myös takka, wc:t ja lastenpaja.


Tilahinnasto (pdf)


mMEHerkkupaja | Emalikatu 9, Järvenpää | p. 040 128 3322

Herkkupaja (c)2017, All Rights Reserved
Osumalaskuri: 72380